skip to Main Content

Vi behandlar: Barn och unga 16-20 år

Kön: 

Placeringsform: HVB

Plats: Halland

Om Mahult Herrgårds DBT-hem

Mahult Herrgård är beläget i natursköna Simlångsdalen i Halmstad kommun och har kapacitet att ta emot upp till sex flickor i åldern 16-20 år med svårigheter att reglera sina känslor. Vi strävar efter att forma en hemlik miljö och att ge individen en emotionell balans samt en meningsfull tillvaro.

Enhetens primära behandlingsmetod är dialektisk beteendeterapi (DBT), ungdomarna har upp till sex behandlingstillfällen per vecka som består av färdighetsträning i grupp samt individualterapi. Fokus läggs på det friska och det positiva medan vår kompetenta och erfarna personal jobbar dagligen för att skapa de förutsättningarna som gynnar förändring och utveckling. Målet är att ge ungdomarna hjälp till självhjälp för att skapa hållbara förändringar som gör ens liv enklare att leva.

Vad säger kunderna?

Jag är jättenöjd med information som jag fick om verksamheten. Samt att det stämde överens med verkligheten. Väldigt bra mottagande och bemötande. Alla parter blev nöjd, föräldrarna klienten och jag. De arbetar väldigt bra med genomförandeplanen. De är villig att nå det mål som står i uppdraget. Samt att de är duktig på att återkoppla och har utförliga rapporter och det är väldigt tidsbesparande för mig.

Besöksadress

Mahults Herrgård 476, 310 38 Simlångsdalen

Ring

0770  22 18 29

IMG_9332

Nikki Malmsten

Mahults Herrgård

Hör av dig till mig för frågor om placering

Nikki Malmsten
Enhetschef
nikki@mhvb.se
0724 02 20 24

Läs mer om våra övriga DBT-hem

Klicka här för våra andra DBT-hem:

Kullabygdens DBT-hem
Villa Lerhamn
Back To Top