skip to Main Content

Personlig Assistans

Personlig Assistans

Målgrupp: Barn, unga och vuxna

Kön:  

Placeringsform: LSS Assistans

Plats:  Uppsala, Stockholm, Jönköping, Göteborg

Om oss

Vår personliga assistans stöttar barn, unga och vuxna som på grund av stora och varaktiga funktionsnedsättningar behöver hjälp med sina grundläggande behov. Det kan handla om personlig hygien, måltider, att klä på och av sig, att kommunicera med andra, eller annan hjälp som förutsätter ingående kunskap om individen. För att säkerställa att våra kunder får exakt den hjälp som de är berättigade till erbjuder vi dessutom kostnadsfri juridisk rådgivning vid ansökan om assistansersättning, eller vid överklagande av ett redan fattat beslut.

Hos oss förenas det lilla företagets värme och familjära atmosfär med det stora företagets service och trygghet. Vårt arbete bygger på kunskap, tillgänglighet samt engagemang och skräddarsys efter varje kunds önskemål, behov och förutsättningar. Våra verksamheter ser och lyssnar på varje individ samt utför arbetet med glädje och omtanke. Vi är verksamma på stort antal platser i Mellansverige och södra Sverige med kontor i Uppsala, Stockholm, Jönköping, Göteborg och Malmö.

Mikael Johansson

Assistans

Hör av dig till mig för frågor om våra verksamheter

Mikael Johansson
Affärsområdeschef
mikael.johansson@friab.se
073-765 07 15

Våra verksamheter:

Alma Assistans

Hos oss är det självklart att det är kundernas behov som styr. I allt vi gör utgår vi från kundernas situation. Vi har valt att växa i lagom takt för att tillgodose våra kunders behov på ett personligare sätt. Vi märker att kunderna uppskattar oss för att vi är som vi är – en mindre aktör där vi tar oss tid att lyssna och där kunderna blir sedda. Vill du att assistansen ska vara enkelt och smidigt med korta beslutsvägar har du kommit rätt.

Läs mer om Alma Assistans

Friab Assistans

Vi erbjuder assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi som arbetar på Friab Assistans har alla lång erfarenhet inom personlig assistans. Genom åren har vi skaffat oss värdefulla kunskaper och erfarenheter som står till ditt förfogande. För oss är en nära kontakt med kunder, anhöriga och assistenter av stor vikt samt en förutsättning för en trygg och fungerande assistans.

Mer information om Friab Assistans kommer inom kort!

Back To Top